Toont alle 6 resultaten

Houten kandelaars

Houten kandelaars zijn romantisch, sfeervol en uniek! Met deze kandelaars geniet jij extra van die gezellige vlammetjes. Bij Bohobasics.nl bestel je de leukste houten kandelaars online.


Mooie houten kandelaars voor een landelijk interieur

Houten kandelaars zijn altijd net even anders dan al die andere kandelaars. Verreweg de meeste kaarsenkandelaars die je tegenkomt zijn gemaakt van metaal. Dit kan natuurlijk ook heel mooi zijn, maar als je zoekt naar een écht bijzondere kandelaar dan kom je toch al snel bij de houten kandelaars uit. De kandelaars van hout hoeven niet eens in gebruik te zijn om de sfeer in de ruimte naar een hoger niveau te brengen. Hout is een materiaal dat gewoon het vermogen heeft om veel sfeer en gezelligheid uit te stralen. Daar wil jij natuurlijk ook van genieten! Daarom kun je bij Bohobasics.nl de mooiste houten kandelaars online bestellen.

Landelijke kandelaars van hout in diverse varianten

Vaak zien de we houden kandelaars in een landelijk interieur. Hier passen ze dan ook perfect bij. Heb je meer houten accessoires in huis? Dan zijn de kandelaars van hout eigenlijk onmisbaar. Natuurlijk kun je bij Bohobasics.nl diverse soorten houten kandelaars voor een landelijk interieur bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kandelaars die gemaakt zijn van oude stoelpoten, aan de sfeervolle houten kaarsenstandaard of de graankandelaar in diverse afmetingen. In ons assortiment kandelaars van hout vind je eigenlijk altijd wel een model waar je direct blij van wordt! Natuurlijk kunnen de landelijke kandelaars ook perfect gecombineerd worden met diverse andere interieurstijlen. Tegenwoordig kan en mag alles, dus maak de mooiste combinaties en geniet ervan!

Sfeervolle houten kandelaars online bestellen

Heb je een landelijk interieur, een romantisch, klassiek of misschien wel een industrieel interieur? Eigenlijk maakt het helemaal niet uit, want iedere interieurstijl vraagt om sfeer en gezelligheid. Dit haal je direct in huis wanneer je kiest voor één van de houten kandelaars uit ons assortiment. Met de kandelaars van hout blijf je genieten van natuurlijke, bijzondere en gezellige accessoires in huis. Natuurlijk kun je onze houten kandelaars online bestellen. Wij pakken de houten kandelaars met de grootste zorg in en zorgen ervoor dat jij er snel van kunt gaan genieten!
De waardering van bohostijl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 188 reviews.